Påskeskirennet 2022

IMG 1170

Langfredag 15. april gikk årets påskeskirenn av stabelen ved hytta til Bjørke i midtre del av feltet. Grunnet pandemien, er det tre år siden sist gang det ble arrangert.

Tidenes oppmøte, med over 50 personer og over 20 deltakere! Værgudene smilte med strålende sol og vindstille vær. Det ble  premier, pølser og drikke nok til alle Smile.

Tradisjonen tro, ble det også en quiz for de voksne, og alt i alt et vellykket arrangement.

Her kan man se flere bilder fra rennet.

 

Parkering / Riastvegen i påskeferien

tett-parkering400

Hei alle sammen.

Vinterferien er like rundt hjørnet. Værmeldingen er lovende - vi får håpe på en flott tid i fjellet. Det er mye snø i fjellet, men både vei og parkeringsplasser er godt brøytet.

Når en parkerer er det viktig at alle parkerer på en slik måte at det blir parkeringsplass til alle som deltar i brøyteordningen. Skulle parkeringsplassen, som en vanligvis bruker, være full parkert, henstilles en å finne plass på en av de andre stedene.

Det er viktig at en IKKE parkerer slik at en hindrer brøytemannskap i å gjøre jobben sin. Likeså at annen trafikk kan passere.
Husk å plassere OBLAT godt synlig i bilen. Hvis knapt med P-plasser henstilles "gjester" til å parkere nede ved Tya Bru!

Viser til tidligere utsendt informasjon som også tidligere er sendt ut til deltakere av brøyteordningen.

Ønsker alle en fin vinterferie!

Arve Brenne
Brøyteansvarlig

 

 

Riastvegen er vinterstengt

vinterstengt-veg

Hei alle sammen

Riastvegen er nå stengt for vinteren, og brøyteordningen for sesongen 2021/2022 er iverksatt i dag, tirsdag 24.november.

Som kjent er det montert ny bom for bruk på vinteren. Mobilen kan ikke lenger brukes, kun hengelås med kode. Koden på hengelåset er sendt alle på e-post den 24/11/21.


Både inn og utkjøring skjer i samme "gate". Viktig at bommen låses både etter inn og utkjøring.

Ved tekniske problemer med bommen, ring Arild Aas på tlf 95026130.

Minner om at avtale for brøyting er
fredag fra kl 1200 til søndag kl 1700 + vinter- og påskeferie.

Ingen brøyting på andre dager.

PS. Ta gjerne med lommelykt eller hodelykt .....

God tur !!!! 

Arve Brenne
916 68922

Administrator av brøyteordningen

Brev fra ordføreren

Jens Arne Kvello

KJÆRE HYTTEEIERE!

Vi har lagt bak oss en krevende tid, og er nå veldig klar for å se fremover. Selv om ting ikke er helt tilbake slik som det var før, er vi i Tydal kommune uendelig glade for at dere er tilbake. Under hele hytteforbudet var det et stort savn for alle i Tydal at dere ikke var sammen med oss, og dette ble jo ekstra spesielt med tanke på at påsken havnet midt i denne krisen.

Vi ønsker nå å se fremover og prøve å skape en så noenlunde normal sommer i Tydal som overhodet mulig, men det er selvfølgelig viktig at vi sammen med resten av landet følger retningslinjene som er satt.

Sammen kommer vi oss igjennom dette!

Jeg gleder meg til å se dere i sommer og velkommen tilbake til dere alle.

Mvh Jens Arne Kvello
Ordfører i Tydal

Flere artikler …

Klokka

 

 

 ©2021 - Øvlinglia hytteforening

 

Dyrespor i Tydal

eXTReMe Tracker