logo brun bakgrunn

BROEYTE

Det er på tide å forberede seg på vinteren og snø og stengt Riastveg for de som ikke deltar i brøyteordningen.

Invitasjon til deltakelse i vinterens brøyteordning sendes ut nå i disse dager til alle hytteiere i området Langtjønna, Øvlinglia og langs Riastvegen opp til Finnøyvollan. Prisen i år blir ca. 2.500,- per hytte, men avhenger av antallet som blir med på ordningen.

Gi tilbakemelding snarest, og senest 24. oktober om en blir med på ordningen eller ikke.

  Gi tilbakemelding om brøyteordning 2021/22 her 


Alternativt kan man melde til Arve Brenne pr. post eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Jens Arne Kvello

KJÆRE HYTTEEIERE!

Vi har lagt bak oss en krevende tid, og er nå veldig klar for å se fremover. Selv om ting ikke er helt tilbake slik som det var før, er vi i Tydal kommune uendelig glade for at dere er tilbake. Under hele hytteforbudet var det et stort savn for alle i Tydal at dere ikke var sammen med oss, og dette ble jo ekstra spesielt med tanke på at påsken havnet midt i denne krisen.

Vi ønsker nå å se fremover og prøve å skape en så noenlunde normal sommer i Tydal som overhodet mulig, men det er selvfølgelig viktig at vi sammen med resten av landet følger retningslinjene som er satt.

Sammen kommer vi oss igjennom dette!

Jeg gleder meg til å se dere i sommer og velkommen tilbake til dere alle.

Mvh Jens Arne Kvello
Ordfører i Tydal

Broyting ovlingen 8 juni 2020

Faksimile fra Riastvegens facebook-side:
Riastvegen brøytes. Bilder er fra Øvlingen i går, mandag 8.juni 2020.

Mye snø i fjellet. Regner med å brøyte ferdig vegen iløpet av uka. Etter dette tar det tid før vegen tørker opp og kan åpnes for trafikk. Riastvegen fra Målåseter fram til Menna er ferdig brøyet. Dette vegstrekket står nå og tørker og vil åpnes for trafikk til helga.

Riastvegen SA, holdt årsmøte 6.juni 2020. Det ble vedtatt nye betalingssatser.

Enkelt tur kr. 80,00
Årskort kr. 800,00

Følgende informasjon er sakset fra Riastvegens hjemmeside, 21. mai:

Det er fortsatt mye snø i fjellet med mange djupe snøfonner, særlig på strekningen Riasten og Øvlingan. Det må derfor påregnes ekstra sen åpningen av vegen i år. Vi planlegger brøyting i begynnelsen av juni. Deretter må vegen tørke opp. Ved normae værforhold i juni, tar vi sikte på å åpne vegen til St. Hans.

23128

Les hele saken på Riastvegen vegstyre sine nettsider.

vinterstengt-veg

Riastvegen fra Tya Bru i Tydal og til Ålen er nå vinterstengt. Betaling og evt bruk av årskort kan ikke lenger brukes. På Tydalsida er det aktivert en vinterordning som kun de som har betalt for vinterbrøyting kan bruke.

De kan ringe opp bommen på nr +47 580007660952 med innmeldte mobilnummer. Ingen andre mobilnummer kan brukes.

Skulle det være spørsmål/problemer med å få åpnet bommen ta kontakt med Arve Brenne på mobilnr 91668922 evt. e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skulle det være spørsmål vedrørende brøyting, ta kontakt med Arild Aas mobil 95026129 eller Einar Aas mobil 95026130. Avtale for brøyting er fredag kl 1200 til søndag kl.1700 + vinter- og påskeferie

Denne ordningen gjelder til Riastvegen åpner til våren - april/mai 2020.

Arve Brenne
Administrator av brøyteordningen

Flere artikler …

Klokka

 

 

 ©2021 - Øvlinglia hytteforening

 

Dyrespor i Tydal

eXTReMe Tracker