IMG 0176
På grunn av flytting av rein, stenges scooterløypa mellom Øvlingen og Grønsjøen, samt Moen og Grønsjøen fra 13. april. Den blir trolig stengt ut sesongen.

Les mer på Tydal kommune sine nettsider.

På grunn av korona-situasjonen ble det ikke avholdt fysisk årsmøte i år.

Alle saksdokumenter ble sendt ut til medlemmene på e-post, og i tillegg lagt ut her på hjemmesiden under Om - Styrenytt - Årsmøter og regnskap.

Oppdatering 22/12/20: Protokollen er nå lagt ut samme sted.

BROEYTE

Det er på tide å forberede seg på vinteren og snø og stengt Riastveg for de som ikke deltar i brøyteordningen.

Invitasjon til deltakelse i vinterens brøyteordning sendes ut nå i disse dager til alle hytteiere i området Langtjønna, Øvlinglia og langs Riastvegen opp til Finnøyvollan. Prisen i år blir ca. 2.600,- per hytte, men avhenger av antallet som blir med på ordningen.

Gi tilbakemelding snarest, og senest 25. oktober om en blir med på ordningen eller ikke.

  Gi tilbakemelding om brøyteordning 2020/21 her 


Alternativt kan man melde til Arve Brenne pr. post eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Jens Arne Kvello

KJÆRE HYTTEEIERE!

Vi har lagt bak oss en krevende tid, og er nå veldig klar for å se fremover. Selv om ting ikke er helt tilbake slik som det var før, er vi i Tydal kommune uendelig glade for at dere er tilbake. Under hele hytteforbudet var det et stort savn for alle i Tydal at dere ikke var sammen med oss, og dette ble jo ekstra spesielt med tanke på at påsken havnet midt i denne krisen.

Vi ønsker nå å se fremover og prøve å skape en så noenlunde normal sommer i Tydal som overhodet mulig, men det er selvfølgelig viktig at vi sammen med resten av landet følger retningslinjene som er satt.

Sammen kommer vi oss igjennom dette!

Jeg gleder meg til å se dere i sommer og velkommen tilbake til dere alle.

Mvh Jens Arne Kvello
Ordfører i Tydal

Broyting ovlingen 8 juni 2020

Faksimile fra Riastvegens facebook-side:
Riastvegen brøytes. Bilder er fra Øvlingen i går, mandag 8.juni 2020.

Mye snø i fjellet. Regner med å brøyte ferdig vegen iløpet av uka. Etter dette tar det tid før vegen tørker opp og kan åpnes for trafikk. Riastvegen fra Målåseter fram til Menna er ferdig brøyet. Dette vegstrekket står nå og tørker og vil åpnes for trafikk til helga.

Riastvegen SA, holdt årsmøte 6.juni 2020. Det ble vedtatt nye betalingssatser.

Enkelt tur kr. 80,00
Årskort kr. 800,00

Flere artikler …

Dyrespor i Tydal

Klokka

 

 

 ©2021 - Øvlinglia hytteforening

 

eXTReMe Tracker